Ο Αντρέας Τομάζου στα 26 του χρόνια, αξιοποιώντας το καφενείο του παππού του, στο Παλιομέτοχο, το μετέτρεψε σ’ ένα σύγχρονο και ψαγμένο αμερικάνικο μπεργκεράδικο, το οποίο αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τους λάτρεις του αυθεντικού burger. Το Burger GUY έκλεισε ένα χρόνο ζωής και ο ιδιοκτήτης του, μιλά στους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ για το πώς προέκυψε η ιδέα του για ένα quality fast food, αλλά, και για το πώς κατάφερε να αναπτυχθεί τόσο γρήγορα.

Ο Αντρέας, μας αποκάλυψε πως ενώ ταξίδευε μ’ ένα σακίδιο στους ώμους, «έκλεβε» ιδέες από Λονδίνο και Αμερική για το πιο γευστικό μπέργκερ, αλλά και για το concept του μαγαζιού. Αποφασίζει ν’ ανοίξει την επιχείρησή του, έχοντας μόνο το καφενείο, ένα μικρό γκριλ και μια μικρή φριτέζα.
Τις πρώτες μέρες λειτουργίας η πελατεία ήταν λίγη αλλά μετά από δυο βδομάδες διαφήμισης στα Social Media γέμισε. Ο Αντρέας πλέον παρατηρεί κόσμο που επισκέπτεται το μαγαζί ξανά και ξανά, αγκαλιάζοντας το Burger Guy. Ο ίδιος σημειώνει ότι μόλις άνοιξε το κατάστημα μετά το 1ο lockdown, έγινε ο χαμός από τις κρατήσεις και πολλές πρώτες ύλες είχαν εξαντληθεί.

Ο πελάτης στο συγκεκριμένο μπερκεράδικο, δεν μπορεί να φύγει απογοητευμένος, αφού βρίσκει πάντα την καλύτερη ποιότητα βοδινού κρέατος, την κατάλληλη ποσότητα αλλά και προσιτή τιμή, τρία στοιχεία πολύ σημαντικά για τον ιδιοκτήτη, όπως μας τονίζει ο ιδιοκτήτης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι προσφέρονται 15 υλικά δωρεάν για να προσθέσει κάποιος στο μπέργκερ, όπως και 100% φρέσκες κυπριακές πατάτες τηγανητές με έξτρα τυρί και μπέικον. Το καλύτερο για το τέλος… Το μπέργκερ το απολαμβάνεις με τα γάντια.

To κατάστημα βάσει του τελευταίου διατάγματος δουλεύει με take away και delivery στις περιοχές Ανθούπολη, Λακατάμια, Μακεδονίτισσα, Έγκωμη, Άγιο Δομέτιο και Στρόβολο.