fbpx

Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι την Παρασκευή

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις βραδινές ώρες στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, στα ορεινά ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Παροδικά ωστόσο στα νοτιοδυτικά, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, στα βόρεια, στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα βόρεια, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, στους 31 στα νοτιοδυτικά και στα δυτικά παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, αλλά και αργότερα και στα ανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως σε νοτιοανατολικές και ανατολικές περιοχές του νησιού, ενδέχεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, ενώ σύντομα θα στραφούν σε κυρίως βορειοδυτικούς και τοπικά μεταβλητούς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα βόρεια, στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά, παροδικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις βραδινές ώρες στα παράλια, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει έτσι, κοντά στις κλιματολογικές μέσες τιμές για την εποχή.

Ροή Ειδήσεων

Αυτό είναι το κατηγορητήριο για τους δύο Αρχιμανδρίτες…

Η εικόνα πρωτοφανής! Δυο Αρχιμανδρίτες φορώντας τα ράσα τους...

ΑΡΘΡΟ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗ: Κινητά τηλέφωνα και σχολεία…

Ο Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για το πολυσυζητημένο ο θέμα...

Σήμερα στην Κύπρο ο Ελάντερ!

Ο Φίλιπ Ελάντερ αποτελεί το 5ο απόκτημα της Ομόνοιας...

Όταν ο Ζμερχάλ έκανε το ματς… της ζωής του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 5η μεταγραφή του Απόλλωνα είναι γεγονός. Οι γαλάζιοι...

Δημοφιλή

Ο θερμός αποχαιρετισμός της Πάφος FC στον Ικόκο!

Η Πάφος FC με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε τον Τζόρνταν...

«ΧΤΥΠΗΜΑ» ΑΠΟΕΛ με Κιντιγιά και Ντράζιτς! (ΦΩΤΟ)

Το ΑΠΟΕΛ ανάρτησε φωτογραφίες με δύο μεταγραφικά αποκτήματα της...

Νέα νίκη για Ορνταμπάσι! (ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΕΛ)

Η Ορνταμπάσι, υποψήφια αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ,...

Στη Βουλή η δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης και Στήριξης Δανειοληπτών

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών θα συζητήσει σήμερα Δευτέρα την...

«Προετοιμαζόμαστε για απομάκρυνση πολιτών και για μεταναστευτικές ροές αν επεκταθεί η σύγκρουση στον Λίβανο»

Ενδεχόμενη επέκταση της σύγκρουσης στον Λίβανο θα έχει καταστροφικές συνέπειες,...

Αυτό είναι το κατηγορητήριο για τους δύο Αρχιμανδρίτες…

Η εικόνα πρωτοφανής! Δυο Αρχιμανδρίτες φορώντας τα ράσα τους κάθισαν για πρώτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ακούγοντας τη δικαστή να τους παραπέμπει σε...

ΑΡΘΡΟ ΜΟΥΣΚΑΛΛΗ: Κινητά τηλέφωνα και σχολεία…

Ο Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για το πολυσυζητημένο ο θέμα των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Άρχισα να γράφω άρθρο για το UEFA- EURO , για τους...

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη : Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε – Mea culpa, τους είπε

Τη δυσαρέσκειά τους στον Στέφανο Κασσελάκη για το λουκέτο στο καθημερινό φύλλο της Αυγής εξέφρασαν εργαζόμενοι στην εφημερίδα που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου όπου...

Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες Νεκτάριος και Πορφύριος-Ελεύθεροι υπό όρους!

Σε απευθείας δίκης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παραπέμφθηκαν οι δύο Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος και Πορφύριος, αναφορικά με την οικονομική πτυχή του σκανδάλου της Ιεράς Μονής...

Θέλουν κουβούκλια, κάμερες και… πρόστιμα οι οδηγοί λεωφορείων-Τα μέτρα ασφαλείας που βάζουν στο τραπέζι…

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και της υπομονής, ήταν το δεύτερο περιστατικό βίας σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, που σημειώθηκε σε...

Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι και η σκόνη – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία…

Στους 36 βαθμούς αναμένεται σήμερα η θερμοκρασία, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Η πρόγνωση του καιρού:  Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει...