fbpx

Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν…

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου διεμήνυσε αυτή την εβδομάδα πως επιφυλάσσεται «του δικαιώματός να αμυνθεί» έναντι του Ιράν, μετά την ιρανική επίθεση του σαββατοκύριακου με πάνω από 350 drones και πυραύλους που εξαπολύθηκαν εναντίον της ισραηλινής επικράτειάς, σχεδόν το σύνολο των οποίων καταστράφηκε εν πτήσει.

Δεν έδωσε καμιά πληροφορία ούτε για τα μέσα, ούτε την ημερομηνία, ούτε τους στόχους ενδεχόμενης επιχείρησης ανταπόδοσης.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες».

Όλες οι εμπορικές πτήσεις έχουν ανασταλεί στην ιρανική πρωτεύουσα Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες πως ακούστηκαν «ισχυρές εκρήξεις» στην επαρχία Ισφαχάν, στο κεντρικό τμήμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας, αναφέροντας, όπως και το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων FARS νωρίτερα, πως η αιτία τους δεν είναι γνωστή.

Το Ιράν ενεργοποιεί την αντιαεροπορική άμυνά του εν μέσω πληροφοριών για εκρήξεις

Το Ιράν ενεργοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες την αντιαεροπορική άμυνα σε διάφορες επαρχίες, εν μέσω πληροφοριών για «ισχυρές εκρήξεις» στην επαρχία Ισφαχάν, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Οι εμπορικές πτήσεις ανεστάλησαν σε πολλά ιρανικά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Τεχεράνης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων MEHR, επικαλούμενο τις αερολιμενικές αρχές.

Αρκετά drones «καταρρίφθηκαν» από την ιρανική αντιαεροπορική άμυνα τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως, τουλάχιστον «μέχρι στιγμής», δεν υπάρχουν πληροφορίες για επίθεση με πυραύλους, διαβεβαίωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος της ιρανικής υπηρεσίας διαστήματος.

«Ως αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει αεροπορική επίθεση από το εξωτερικό στην Ισφαχάν ή σε άλλες περιοχές της χώρας», ανέφερε ο Χουσέιν Νταλιριάν μέσω X, αντικρούοντας τις πληροφορίες αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Ροή Ειδήσεων

Τα τελευταία νέα για Γκαγιέγο, Κβιλιτάια και Ντάλσιο…(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Μέρα έντονων διεργασιών στο ΑΠΟΕΛ. Συζητήσεις με προτάσεις και...

Το «off» του Σεμέδο φέρνει…ανακατατάξεις!

Ο Γουίλι Σεμέδο είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον τελικό...

Πήρε δύο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ και… πάλεψε για άλλα τρία!

Ο 48χρονος προπονητής Αντριάν Γκούλα θα είναι όπως όλα...

Δημοφιλή

Το τρόπαιο αν πάρετε, τη Λάρνακα θα… κάψουνε! (ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ)

Η ΑΕΚ δίνει απόψε στο ΓΣΠ το σημαντικότερο παιχνίδι...

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανανέωσε με «7» το ΑΠΟΕΛ!

Κτίζουμε την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 με στόχο...

Με γκολ από τα ντέρμπι…ζεσταίνει τον κόσμο της η Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια αγωνίζεται για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα-υπάρχει και...

ΒΙΝΤΕΟ: Η πορεία της Ομόνοιας μέχρι τον τελικό!

Αντίστροφα μετρούν στην Ομόνοια για τον μεγάλο τελικό του...

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: «Δεν πέφτουμε σε καμία παγίδα, αν κάποιος βλάψει το ΑΠΟΕΛ θα το πληρώσει ακριβά»!

Ανάρτηση-ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ με την...

Αιμιλιανίδης: Σωστή η απόφαση για ποινικούς ανακριτές από το Υπουργικό, δύσκολο όμως το έργο τους…

Σωστά το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε «και έκτους ποινικούς ανακριτές» για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου για να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια εξιχνίασης και να σταλεί...

Παρίστανε τον γιατρό και απέσπασε €52 χιλ. από 72χρονη – Χειροπέδες σε 48χρονο…

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος διάρκειας οκτώ ημερών, τέθηκε άντρας ηλικίας 48 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με...

Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του 29χρονος στην Πάφο, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο…

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε 29χρονος, ο οποίος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος τραυματίστηκε λίγο μετά τις 10 σήμερα...

Νεκρή στις σκάλες του σπιτιού της με τραύμα στο κεφάλι βρέθηκε γυναίκα στην Πάφο…

Νεκρή στις σκάλες της οικίας της στην κοινότητα Μηλιού της επαρχίας Πάφου εντοπίστηκε τα ξημερώματα 68χρονη Βρετανίδα, μόνιμη κάτοικος Κύπρου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής...

Σε ΜΕΘ νοσηλεύεται ο Φίτσο, συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Σλοβακίας…

Η κατάσταση της υγείας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο είναι σήμερα σταθερή αλλά παραμένει «πολύ σοβαρή», δήλωσε αξιωματούχος νοσοκομείου, μετά τον χθεσινό του τραυματισμό...

«Ώρα καλή» για τον Αντρέα και τη Χρυσοβαλάντη στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Χαρμόσυνα θα χτυπήσουν το ερχόμενο Σάββατο 18 Μαϊου 2024 οι καμπάνες στον Ιερό Ναό Αγίου Συνεσίου στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο. Ο λόγος; Ο τρίτος γάμος...