fbpx

Χαμός σε πτήση: Επιβάτης γρονθοκόπησε αεροσυνοδούς και αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικά βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα από τον άγριο καβγά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Τουρκία, το Σαββατοκύριακο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένας από τους επιβάτες της πτήσης φορώντας μια μπλούζα με άσπρες και πράσινες ρίγες, της Celtic Football Club, άρχισε να γρονθοκοπεί τους αεροσυνοδούς που προσπαθούν να τον συγκρατήσουν ενώ στη συνέχεια τα βάζει και με τους αστυνομικούς που επιχειρούν να τον απομακρύνουν από το αεροσκάφος.

Ο εξοργισμένος άνδρας ακούγεται να βρίζει στο βίντεο απευθυνόμενος σε έναν άλλο επιβάτη, όπως ανέφερε η Daily Record. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι επιβάτες ανέφεραν ότι ο οπαδός της Σέλτικ προκαλούσε αναστάτωση καθ’ολη την διάρκεια της πτήση.

«Πριν ξεκινήσουν όλα, μια αεροσυνοδός προσπαθούσε να τον κρατήσει στη θέση του για 20 λεπτά», είπε ο επιβάτης.

«Υπήρχε μια επευφημία στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου όταν κάποιος έμαθε το αποτέλεσμα» του ποδοσφαιρικού αγώνα της Σέλτικ, είπε ο επιβάτης. Τότε, «ένα άλλο αγόρι είπε στον τύπο ότι ήταν ντροπή για τη [φανέλα της Σέλτικ] και τότε εκείνος έχασε τον έλεγχο».

Στη συνέχεια, ο άνδρας πήδηξε από τη θέση του, προσπαθώντας όπως φάνηκε να γρονθοκοπήσει έναν Τούρκο αστυνομικό και ένα μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου, καθώς οι υπόλοιποι επιβάτες προσπαθούσαν να παρέμβουν προκειμένου να σταματήσουν τον καβγά.

Τα μέλη του πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας βρήκαν επίσης ένα άδειο μπουκάλι βότκας στη θέση του άνδρα που ξεκίνησε τον καβγά, κάτι που πιθανότητα να σημαίνει πως ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ.

αεροσκαφος

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται επίσης ένα τρομαγμένο κοριτσάκι με κοτσιδάκια, να κάθεται περίπου τρεις σειρές πίσω από εκεί που ξέσπασε ο καβγάς, πανικόβλητο.

Ο άνδρας συνέχισε να προσπαθεί να ρίχνει μπουνιές καθώς προχωρούσε προς το διάδρομο του αεροπλάνου, μέχρι που έπεσε τελικά στο πάτωμα. Αλλά ούτε αυτό στάθηκε εμπόδιο στα να σταματήσει.

Ένα δεύτερο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Διαδίκτυο έδειξε τον άνδρα με χειροπέδες με τους αστυνομικούς να τον τραβούν στον διάδρομο προσπαθώντας να τον βγάλουν έξω από το αεροπλάνο.

Εκπρόσωπος της Easyjet επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας ότι η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει ανεβαίνοντας στο αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε λόγω της ενοχλητικής συμπεριφοράς επιβατών.

«Το πλήρωμα της EasyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια των επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή. Αν και τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε υβριστική ή απειλητική συμπεριφορά», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

«Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των πελατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας».

Ροή Ειδήσεων

Σε κλοιό ζέστης και σκόνης η Κύπρος, στους 34 ανεβαίνει ο υδράργυρος!

Ασθενής ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την...

ΠΑΦΟΣ FC: «Η μέρα έφτασε, πώς νιώθετε;» (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση-προαγγελία της Πάφος FC για τον μεγάλο...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η Ρεάλ καθήλωσε την Ευρώπη και γονάτισε την Άιντραχτ! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Γλασκώβη και πιο συγκεκριμένα στο Χάμπντεν Παρκ, η τότε υπερομάδα των Μαδριλένων αγωνίστηκε...

Χάνει το Euro o Ισκο…

Άσχημα μαντάτα για τον Ίσκο και την πιθανότητα να...

Δημοφιλή

Κουκουλοφόροι πετούσαν πέτρες σε οχήματα – Οπαδός τραυματίστηκε από κροτίδα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από πληροφορία ότι...

Το σλόγκαν «ήλιος και θάλασσα» δεν πουλάει πια από μόνο του…

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι όλο και περισσότερο πυκνώνουν οι...

«Ο πανηγυρισμός του Φαράζ… ξύπνησε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με τον Κώστα Μαλέκο ο πανηγυρισμός του Φαράζ...

Υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο Μεσσίνα και Ράντοϊτς!

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Ντομένικο Μεσσίνα  και ο...

Σε κλοιό ζέστης και σκόνης η Κύπρος, στους 34 ανεβαίνει ο υδράργυρος!

Ασθενής ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας, κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες. Σήμερα,...

Οι απίστευτοι ισχυρισμοί για τον Θανάση και τα πισωγυρίσματα των ερευνών…

Ένα μωσαϊκό προβληματικών και εν πολλοίς ύποπτων προσεγγίσεων, συνθέτουν οι κατά καιρούς αστυνομικές έρευνες για το θάνατο του Θανάση Νικολάου. Κλασσικό παράδειγμα, αποτελεί το...

Το χρονικό των απειλητικών email που προκάλεσαν πανικό σε δεκάδες σχολεία…

Για την παραλαβή ηλεκτρονικού μηνύματος με τρομοκρατικό περιεχόμενο ενημέρωση γύρω στις 7 το πρωί η πρώτη σχολική μονάδα Δημοτικού Σχολείου και λίγο αργότερα, όλες...

«Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»!

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους...

Ιντερπόλ: Αντιεξουσιαστές από έδαφος της Ρωσίας έστειλαν το email στα σχολεία!

Έφθασαν στην Αστυνομία οι πρώτες πληροφορίες από την Ιντερπόλ, όπως αποκαλύπτει το ΣΙΓΜΑ. Ο διακρατικός οργανισμός θεωρεί ότι, πίσω από το απειλητικό μήνυμα, που...

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Πύρινα μέτωπα στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου!

Σε συναγερμό τέθηκαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όταν νωρίς το απόγευμα εκδηλώθηκαν πυρκαγιές σε Τόχνη της επαρχίας Λάρνακας και Λιοπέτρι της επαρχίας Αμμοχώστου. Ο Εκπρόσωπος...