fbpx

Ομολόγησε ο «Αλουπός»: Χτύπησε με σίδερο τον 52χρονο πριν τον σκοτώσει…


Παραδέχθηκε την δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, ο 45χρονος Κώστας Αντωνίου, άλλος «Αλουπός», με τις λεπτομέρειες γύρω από το άγριο έγκλημα να είναι σοκαριστικές.
Ο Αντωνίου τον σκότωσε λόγω οικονομικών διαφορών. Το θύμα του ζητούσε συγκεκριμένο ποσό που φαίνεται να του χρωστούσε ο δράστης, για εργασίες που έκανε στο συνεργείο του. Το βράδυ της Τρίτης πήγε στο συνεργείο αυτοκινήτων του 45χρονου, ζητώντας εξηγήσεις.
Ακούστηκαν φωνές από το υποστατικό, ακολούθησε έντονος καβγάς και ρίχθηκαν πυροβολισμοί, με τον Κωνσταντινίδη να σωριάζεται νεκρός στο έδαφος.
Πολίτης που άκουσε τους πυροβολισμούς μεταβαίνει στο σημείο. Ο Χαράλαμπος κείτεται σε λίμνη αίματος, με τον δολοφόνο του να βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και να προσπαθεί να μετακινήσει τη σορό, απομακρύνει τα αίματα με νερό, θέλοντας να κρύψει το στυγερό έγκλημα.

Τον χτυπούσε με σίδερο
Τα όσα προηγήθηκαν λίγο πριν πέσει νεκρός ο 52χρονος αποκαλύπτει και το ιατρικό πιστοποιητικό. Ο στυγερός δολοφόνος λίγο πριν τον πυροβολήσει, φέρεται να τον χτυπούσε με σίδερο.
Το θύμα εκτός από τραυματισμούς που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο, φέρει κακώσεις από πολλαπλά χτυπήματα. Αιτία θανάτου – τραύματα στο κεφάλι.
Η αυτοψία στη σορό του θύματος διενεργήθηκε από τον Ελλαδίτη ιατροδικαστή, Μανώλη Σακελιάδη.
Την ίδια ώρα, στα χέρια της Αστυνομίας είναι και το φονικό όπλο όπως και το αυτοκίνητο πελάτη το οποίο πήρε από το συνεργείο ο δράστης για να διαφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση δεν αποκλείεται να εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο. Το πρωί ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου των Βάσεων Δεκέλειας.

Πανίκος Παναγή – Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Δεκέλειας
«Ο ύποπτος δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του και το Δικαστήριο αποφάσισε την παραμονή του υπό αστυνομική κράτηση για τις επόμενες οκτώ μέρες».

Ο καθ’ ομολογία δράστης ο οποίος παραδόθηκε χθες το βράδυ θα παρουσιαστεί εκ νέου στο Δικαστήριο στις 5 Ιουλίου. Σε βάρος του 45χρονου διερευνάται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Έχει το δικαίωμα εκδίκασης της υπόθεσης σε κυπριακό δικαστήριο.

Πηγή: Alphanews

Ροή Ειδήσεων

Βεζένκοφ: «Είμαι παίκτης των Ράπτορς, πρέπει να δούμε τι θέλουν από εμένα»!

Ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσε το παρών σε camp νεαρών...

Τα έπιασε όλα ο Ντιόγκο Κόστα και έστειλε την Πορτογαλία στα προημιτελικά!

Με τον Ντιόγκο Κόστα να σώζει την Πορτογαλία στο...

Πορτογαλία-Γαλλία στους «8» του EURO 2024!

Δείτε ποιο είναι το τρίτο ζευγάρι των προημιτελικών του...

Πλάνταξε σε κλάματα ο Ρονάλντο μετά το χαμένο πέναλτι!

Απίστευτες σκηνές στην παράταση της Πορτογαλίας με την Σλοβενία,...

Δημοφιλή

Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» με ο Λάσο η Μπάγερν!

Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» Πάμπλο Λάσο με Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν ότι η...

Παρέσυρε με το περιπολικό στον θάνατο 70χρονο πεζό, καταδικάστηκε σε πρόστιμο…

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας...

Ξανά πρόεδρος της Λίγκας ο Μαρινάκης, νίκησε στο νήμα τον Αλαφούζο!

Από την πρόταση μομφής τον Δεκέμβριο, στην επανεκλογή τον...

Με 4άρα ανατροπής πήρε την πρόκριση η Ισπανία!

H Iσπανία με ανατροπή επικράτησε 4-1 της μαχητικής Γεωργίας...

«Ήταν εύκολη απόφαση να υπογράψω στην Ομόνοια…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άλφα Ντιουνκού μίλησε στην κάμερα της Ομόνοιας και...

Δεν στέλνουν πίσω στην Τουρκία τους παράνομους μετανάστες στη νεκρή ζώνη

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΟΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ εκφράζει ανησυχία για τη στρατιωτικοποίηση της νεκρής ζώνης και για αυξημένα περιστατικά παρεμβάσεων, λέγοντας ότι...

Δυσοίωνες προβλέψεις από τον Πρόεδρο του ΣΑ-«Τα μέρη απέχουν πολύ, η τελευταία ευκαιρία ήταν στο Κραν Μοντανά»

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Κολομβίας κ. Ολγκίν, ταξίδευε στο νησί, μιλούσε με τις δύο πλευρές, μόνο...

Εκνευρισμένος με Στιούαρτ ο ΠτΔ-«Δεν είναι στους όρους εντολής η μετανάστευση, όλοι γνωρίζουν ποιος παραβιάζει τη Νεκρή Ζώνη»

Διαχρονικά οι εκθέσεις των ΗΕ προσπαθούν να κρατήσουν μια ισορροπία, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για να προσθέσει όμως ότι όλοι γνωρίζουν, «και οι ξένες...

Πατέρας βίαζε την 11χρονη ανάδοχη κόρη του στη Λεμεσό-Στη φυλακή για 13 χρόνια

Βαρύς, ίσως όχι όσο έπρεπε, έπεσε ο πέλεκυς για 50χρονο ο οποίος βρέθηκε ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, της 13χρονης σήμερα ανάδοχης κόρης...

Καλεί τον Τατάρ να επιδείξει βούληση η Κυβέρνηση-«Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση αλλαγής του συμφωνημένου πλαισίου»

Δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής της συμφωνημένης βάσης λύσης του Κυπριακού είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση...

Υπόθεση παύσης Γεν. Ελεγκτή: Διακοπή λόγω ένστασης-Κατέθεσε εκπρόσωπος INTOSAI

Με ένσταση της πλευράς του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη αναφορικά με ζητήματα που αφορούν στη μαρτυρία του Γενικού Ελεγκτή ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία στο...