fbpx

Προσπάθησαν να διαφύγουν από την Αστυνομία, υπό κράτηση τρία πρόσωπα…

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίστασης σε νόμιμη σύλληψη, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, αμελούς οδήγησης, οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού, πιστοποιητικού ασφάλειας και άδειας κυκλοφορίας και μη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, τα πιο πάνω πρόσωπα, εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης  σε περιοχή της Χλώρακας, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούσαν ελέγχους στο πλαίσιο της πρόληψης εγκληματικών ενεργειών στην περιοχή.
Όπως αναφέρεται, οοδηγός του οχήματος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία μελών της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, με τα μέλη της Αστυνομίας να ακολουθούν το εν λόγω όχημα, θέτοντας σε λειτουργία τους φάρους των υπηρεσιακών οχημάτων, καλώντας τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο ενώ στην προσπάθεια ανακοπής του αυτοκινήτου, ρίφθηκαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.
Σε κάποια στιγμή, ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 21χρονος, με επιβάτες στα πίσω καθίσματα, δύο 19χρονους. Τέταρτο πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν ως συνοδηγός στο αυτοκίνητο, κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
Κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο οδηγός φέρεται ναπροσπάθησε να διαφύγει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της αντίστασης σε νόμιμη σύλληψή, καθώς επίσης και για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας εκ των δύο 19χρονων, δεν συμμορφωνόταν με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας για να υποβληθεί σε έρευνα και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παρεμπόδισης αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση του καθήκοντός του.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, πέντε κατσαβίδια διαφόρων μεγεθών και ένα ψαλίδι / κλαδευτήρι.
Και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μέλος της Αστυνομίας, τραυματίστηκε στην προσπάθεια σύλληψής του οδηγού και επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε, ότι έφερε κάκωση και ερυθρότητα δαχτύλου στο αριστερό χέρι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ροή Ειδήσεων

Έτοιμος ο συνδυασμός με Κώστα Κωνσταντίνου!

Δεν έχουν σταματήσει οι διεργασίες στην ΑΕΛ για την...

Εισηγήθηκε την απόκτηση του Φριμπόνγκ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για το διάδοχο του 33χρονου,...

Βγήκε ΝΙΚΗΤΡΙΑ από την μεγαλύτερη μάχη της ζωής!

Την μεγαλύτερη νίκη της ζωής της πανηγυρίζει η πρωταθλήτρια...

Ο Μπεν Σιμόν που τη…βρίσκει κόντρα στην Ομόνοια και το φοβερό σερί της ΑΕΚ στην «Αρένα»!

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ομόνοια...

Δημοφιλή

Αυτή τη φορά είναι… αλλιώς!

Την προηγούμενη φορά που η ΑΕΚ είχε βρεθεί στο...

Θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο Κρέσπο;

Συμπλήρωσε άλλη μία βδομάδα, φουλ προπόνηση ο Χοσέ Άνχελ...

Το έκανε ξανά ο Σατσιάς και… ισοφάρισε Σα Πίντο!

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ο Μαρίνος Σατσιάς, αναδεικνύεται «Προπονητής...

Με Τεχέρα οι επιλογές του Οκκά!

Ο Γιάννης Οκκάς, κόουτς της Ανόρθωσης, παρατάσσει ως εξής...

ΔΗΣΥ: Καταδικάζει την επίθεση του Ιράν κατά του Ισραήλ!

Ανησυχία για τις απειλές της Τεχεράνης για την αποσταθεροποίηση της ευρύτερης περιοχής εκφράζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, καταδικάζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την πυραυλική...

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΦΩΤΟΣ)

Το δικό του σπίτι αποκτά το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας, το οποίο βρισκόταν εγκαταλειμμένο στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού, μετά την τελευταία του...

Ισραηλινά ΜΜΕ: Η Χαμάς μπορεί να απελευθερώσει μόνο 20 ομήρους!

Η οργάνωση Χαμάς διεμήνυσε την τελική της απάντηση στους διαπραγματευτές της Αιγύπτου, όπως μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, χωρίς ωστόσο να δίνει ελπίδες για...

Αυτό είναι το ημερολόγιο των επιδομάτων, θα καταβληθούν νωρίτερα λόγω Πάσχα!

Σε όλες τις απαραίτητες διευθετήσεις ώστε να καταβληθούν νωρίτερα τα επιδόματα και άλλες κοινωνικές παροχές, ενόψει των εορτών του Πάσχα, έχει προβεί το Υφυπουργείο...

Κτίριο κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι – Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες… (ΒΙΝΤΕΟ)

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική στον Πειραιά μετά από κατάρρευση κτιρίου —το πρωί της Τρίτης (16/4)— εντός του οποίου γίνονταν εργασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο ηλικίας 31 ετών...

Παράτυπη μετανάστρια επέστρεψε μέσω κατεχομένων και δούλευε με πλαστά έγγραφα!

Στην σύλληψη 32χρονης προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας καθώς και παράνομης απασχόλησης και παραμονής στο...