fbpx

Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν…

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου διεμήνυσε αυτή την εβδομάδα πως επιφυλάσσεται «του δικαιώματός να αμυνθεί» έναντι του Ιράν, μετά την ιρανική επίθεση του σαββατοκύριακου με πάνω από 350 drones και πυραύλους που εξαπολύθηκαν εναντίον της ισραηλινής επικράτειάς, σχεδόν το σύνολο των οποίων καταστράφηκε εν πτήσει.

Δεν έδωσε καμιά πληροφορία ούτε για τα μέσα, ούτε την ημερομηνία, ούτε τους στόχους ενδεχόμενης επιχείρησης ανταπόδοσης.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες».

Όλες οι εμπορικές πτήσεις έχουν ανασταλεί στην ιρανική πρωτεύουσα Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η ιρανική κρατική τηλεόραση μετέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες πως ακούστηκαν «ισχυρές εκρήξεις» στην επαρχία Ισφαχάν, στο κεντρικό τμήμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας, αναφέροντας, όπως και το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων FARS νωρίτερα, πως η αιτία τους δεν είναι γνωστή.

Το Ιράν ενεργοποιεί την αντιαεροπορική άμυνά του εν μέσω πληροφοριών για εκρήξεις

Το Ιράν ενεργοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες την αντιαεροπορική άμυνα σε διάφορες επαρχίες, εν μέσω πληροφοριών για «ισχυρές εκρήξεις» στην επαρχία Ισφαχάν, μετέδωσε το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Οι εμπορικές πτήσεις ανεστάλησαν σε πολλά ιρανικά αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου αυτού της Τεχεράνης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων MEHR, επικαλούμενο τις αερολιμενικές αρχές.

Αρκετά drones «καταρρίφθηκαν» από την ιρανική αντιαεροπορική άμυνα τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως, τουλάχιστον «μέχρι στιγμής», δεν υπάρχουν πληροφορίες για επίθεση με πυραύλους, διαβεβαίωσε πριν από λίγο εκπρόσωπος της ιρανικής υπηρεσίας διαστήματος.

«Ως αυτή την ώρα, δεν έχει γίνει αεροπορική επίθεση από το εξωτερικό στην Ισφαχάν ή σε άλλες περιοχές της χώρας», ανέφερε ο Χουσέιν Νταλιριάν μέσω X, αντικρούοντας τις πληροφορίες αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Ροή Ειδήσεων

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στο Μπέρμιγχαμ το πρώτο βήμα για το όνειρο…

Το βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στη...

Καρέ-καρέ οι κινήσεις διαρρηκτών οχημάτων στη Λάρνακα!

Κάμερες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κατέγραψαν καρέ - καρέ...

ΒΙΝΤΕΟ: Μαινόμενος ιερέας σκόρπισε τον τρόμο με το όχημά του στην Αλέκτορα…

Βίντεο ντοκουμέντο από επεισόδιο με ιερωμένο στην Επαρχία Λεμεσού...

Η Ρεάλ έκλεισε θέση στο Final-4!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε όπως αναμενόταν και η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε...

Δημοφιλή

Θα έχτιζαν σπιτάκια στο κτήμα του Λυθροδόντα οι μοναχοί με τις €807,000!

Στην παρουσία όλων των Μοναχών της Μονής Αββακούμ, αλλά...

Άστον Βίλα-Ολυμπιακός: Στο Μπέρμιγχαμ το πρώτο βήμα για το όνειρο…

Το βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στη...

Χαμός στο Βελιγράδι από τους οπαδούς της Μακάμπι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η άδεια που έδωσε η Σερβική Αστυνομία στους φίλους...

Τρόμος στις ΗΠΑ: Υπερηχητικό μαχητικό συνετρίβη σε πάρκο…

Υπερηχητικό καταδιωκτικό συνετρίβη την Τρίτη σε εθνικό πάρκο στο Νέο...

«Nopetegui»: Οι οπαδοί της Μίλαν δεν θέλουν τον Λοπετέγκι για προπονητή!

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στη Μίλαν! Οι οπαδοί των «ροσονέρι» ξεκίνησαν...

Καρέ-καρέ οι κινήσεις διαρρηκτών οχημάτων στη Λάρνακα!

Κάμερες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης κατέγραψαν καρέ - καρέ τις κινήσεις διαρρηκτών οχημάτων στη Λάρνακα. Τα εγκληματικά στοιχεία φαίνονται να δρουν βάσει οργανωμένου σχεδίου...

ΒΙΝΤΕΟ: Μαινόμενος ιερέας σκόρπισε τον τρόμο με το όχημά του στην Αλέκτορα…

Βίντεο ντοκουμέντο από επεισόδιο με ιερωμένο στην Επαρχία Λεμεσού φέρνει στο φως ο Alpha. Ο λόγος για τον ιερέα της Αλέκτορας, ο οποίος το...

Εκατοντάδες συλλήψεις και συγκρούσεις για τη Γάζα στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ…

Διαστάσεις κρίσης έχουν πάρει στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ οι καταλήψεις από διαδηλωτές που στηρίζουν τους Παλαιστινίους αλλά και από τις επεμβάσεις της Αστυνομίας για...

«Έφυγε» ανήμερα Πρωτομαγιάς η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά…

Ανήμερα Πρωτομαγιάς και Μεγάλης Τετάρτης «έφυγε» από τη ζωή, η δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και στον δημοσιογραφικό κόσμο. Ήταν μόλις...

Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία… (BINTEO)

Από το καλοκαίρι στον χειμώνα πηδάει ο καιρός, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες και η ηλιοφάνεια, έδωσαν τόπο στις έντονες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους. Λίγο πριν...

«Τι ψηφίζω»: Σε λειτουργία η υπηρεσία του ΥΠΕΣ για τις διπλές εκλογές

Σε λειτουργία τέθηκε για πρώτη φορά σήμερα η ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών «Τι Ψηφίζω». Κάθε ψηφοφόρος, καταχωρώντας τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας και...