fbpx

Σύλληψη νεαρού για υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών και κακόβουλων ζημιών

Νεαρός ηλικίας 25 ετών, από την επαρχία Λάρνακας, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπή, διάρρηξης κτιρίου επί σκοπώ, κλοπής αυτοκινήτου, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε σοδειά και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.
Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου 4 Ιουνίου, ιδιοκτήτης κουρείου στην επαρχία Λάρνακας, κατήγγειλε ότι 20 λεπτά προηγουμένως, άγνωστοι με τη χρήση οχήματος τύπου βαν, αφού θρυμμάτισαν την πλαϊνή γυάλινη πόρτα του υποστατικού του, εισήλθαν σε αυτό και έκλεψαν ένα ραδιόφωνο. Από τη σκηνή παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα πιστοποιητικό εγγραφής οχήματος».
Ακόμα ιδιοκτήτης περιπτέρου στην επαρχία Λάρνακας «κατήγγειλε ότι γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ήχησε ο συναγερμός του υποστατικού του. Όταν μετέβηκε στο σημείο προκειμένου να εξακριβώσει τι συμβαίνει, αντιλήφθηκε αυτοκίνητο τύπου βαν, να εγκαταλείπει τη σκηνή με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ ήταν θρυμματισμένη η κύρια είσοδος του περιπτέρου, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε».
Εξάλλου «γύρω στις 7.15 το πρωί του Σαββάτου, ιδιοκτήτης χωραφιού στην επαρχία Λάρνακας, κατήγγειλε ότι εντόπισε στη μέση του χωραφιού του ένα άγνωστο ημιφορτηγό, καθώς και το φορτηγό του, να είναι ακινητοποιημένα σε λάσπη και δεμένα μεταξύ τους με σαμπάνι. Σύμφωνα με την καταγγελία το φορτηγό ήταν ακινητοποημένο σε άλλο σημείο του χωραφιού, ενώ όπως διαπιστώθηκε το ημιφορτηγό είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 3/6/22 από οικία στη Λάρνακα».
Ο παραπονούμενος ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στη σοδειά, ενώ από το φορτηγό, αφαιρέθηκαν δύο μπαταρίες.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις εντοπίστηκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, ένα τσαντάκι μέσης, το οποίο περιείχε ένα δελτίο ταυτότητας, ένα μπουφάν με κουκούλα και άλλα αντικείμενα, μικρή ποσότητα κάνναβης και ένα ψαλίδι κοπής σιδήρων. Ακόμα στο φορτηγό εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που όπως διαπιστώθηκε αργότερα ανήκει σε νεαρό ηλικίας 25 ετών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «γύρω στις 8 το πρωί του Σαββάτου ιδιοκτήτης αυτοκινήτου στην επαρχία Λάρνακας, κατήγγειλε ότι άγνωστο πρόσωπο έσπασε το αριστερό μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικία του και έκλεψε από αυτό διάφορα έγγραφα του οχήματος».
Ακόμα γύρω στις 10.45 επίσης το πρωί του Σαββάτου, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστος εισήλθε στην αυλή της οικίας του και έκλεψε το όχημα, ιδιοκτησία εταιρείας, που ήταν σταθμευμένο εκεί, του οποίου είναι υπεύθυνος οδηγός. Το όχημα εντοπίστηκε στη συνέχεια ακινητοποιημένο σε περιοχή της Λάρνακας.
Ο νεαρός αναμένεται να οδηγηθεί αργότερα σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ υποθέσεις εναντίον του 25χρονου διερευνούν το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας και η ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Ροή Ειδήσεων

Γεμάτες από παιδιά οι εξέδρες! (ΦΩΤΟΣ)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του κόσμου στην...

«Κατά 90% ήταν σωστή η 11άδα του Αναστασίου….» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λέχθηκαν πολλά για τις επιλογές του προπονητή της Ομόνοιας...

Γιατί παρουσιάστηκε έτσι η Ομόνοια στον τελικό; Η απάντηση του Μαλέκου… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διερωτώνται πολλοί για τους λόγους της πολύ κακής παρουσίας...

Άρχισε η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος 2023

Το Τμήμα Φορολογίας σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι έχει...

Δημοφιλή

Η διοικητική αβεβαιότητα… φρενάρει τον προγραμματισμό

Το σκηνικό αβεβαιότητας στην Ανόρθωση όχι μόνο διατηρείται, αλλά...

«Δείξαμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα…»

Οι δηλώσεις του Ζάιρο μετά τον τελικό και την...

«Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία…»

Ως συνεργάτης του ενός εκ των κορυφαίων Ισπανών προπονητών,...

ΖΑΙΡΟ: «Γράψαμε ιστορία, άξιο τρόπαιο για τον σύλλογο και την πόλη»!

Ανάρτηση από τον αρχηγό της Πάφος FC, Ζάιρο Ντα...

«Η Πάφος FC θα προτιμούσε οποιανδήποτε αντίπαλο στον τελικό πέραν της Ομόνοιας…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εμπειρία της Ομόνοιας σε τελικού Κυπέλλου στάθηκε ο...

Άρχισε η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος 2023

Το Τμήμα Φορολογίας σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι έχει αρχίσει η υποβολή της Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου 2023 μέσω του συστήματος TaxisNet. Με βάση Διάταγμα του...

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φορτηγό συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στον...

Ιράν: Η κηδεία του Ραΐσί θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη από την Ταμπρίζ

Οι τελετές για την κηδεία του προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή σε συντριβή ελικοπτέρου, θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη από...

Τα σημεία που εστιάζει η νέα ένσταση των δικηγόρων των μοναχών-Άρχισε η κλήτευση μαρτύρων από την Μονή

Χωρίς χρονικό περιθώριο αλλά με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας, για το υπό διερεύνηση σκάνδαλο στη Μονή του Οσίου...

Εντάλματα σύλληψης σε Νετανιάχου και ηγέτη Χαμάς για «εγκλήματα πολέμου»

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο αναζητά εντάλματα σύλληψης για τον ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινγουάρ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου με κατηγορίες για εγκλήματα...

Αυτά είναι τα ευρήματα της νεκροτομής στη σορό της 77χρονης Ελένης

Πραγματοποιήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια της 77χρονης Ελένης Σταυρινίδου η οποία βρήκε τραγικό τέλος στην άσφαλτο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο...