Ο αρχιμάγειρας Λευτέρης Λαζάρου είναι εκείνος που θα επιμεληθεί το μενού των ηγετών και των υψηλών προσκεκλημένων που θα δεχτεί το βράδυ της Τετάρτης (24/03/2021) η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου, μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος κατέφθασε το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα.
Το μενού επιμελήθηκε προσωπικά ο γνωστός σεφ, ο οποίος επέλεξε το ψάρι για κυρίαρχο στοιχείο της γαστρονομικής απόλαυσης όσων βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο απόψε.
Το Καλωσόρισμα περιλαμβάνει μπισκότο ζυμωμένο με μελάνι σουπιάς, κρέμα λευκού ταραμά και αυγά ψαριού.
Το πρώτο πιάτο Κακαβιά Πεσκανδρίτσας από την Εύβοια με σέλινο, μυρώνια, καυκαλήθρες και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, ενώ το δεύτερο πιάτο θα είναι κιμάς γαρίδας σε ζωμό θαλασσινών τυλιγμένος σε φύλλο λάχανου, αρωματισμένος με κιτρινόριζα και κρόκο Κοζάνης.
Κυρίως πιάτο: Φιλέτο χριστόψαρου με πουρέ από χειμωνιάτικες ρίζες και τοματίνια Κρήτης.
Το επιδόρπιο λευκή σοκολάτα με μαστίχα Χίου και κρέμα αρωματισμένη με μπαχαρικά και φυστίκια Αιγίνης.
Θα προσφερθούν καφές και κρασιά.
Σημειώνεται ότι το δείπνο θα παρατεθεί με όλα τα απαιαραίτητα μέτρα προστασίας που θα περιλαμβάνουν και θερμομάτρηση αλλά και τεστ κορονοϊού.