fbpx

Η απάντηση Δρουσιώτη σε Αναστασιάδη: «Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό»!


«Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του κ. Αναστασιάδη», αναφέρει ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας σε ανακοίνωση των δικηγόρων του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας.
Δια μέσου των δικηγόρων του ο Νίκος Αναστασιάδης ζητά αποζημίωση πέραν των 2εκ. ευρώ καθώς και την απαγόρευση της  κυκλοφορίας των βιβλίων του κ. Δρουσιώτη.
Στο πλαίσιο αυτό σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος, κάνει λόγο για ψυχολογικό εκβιασμό. Ξεκαθαρίζει την ίδια ώρα πως ο ίδιος θα συνεχίσει να καταθέτει την αλήθεια την οποία τεκμηριώνει με αδιάσειστα στοιχεία.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του Μακάριου Δρουσιώτη:
«Ενημερώθηκα διά του Τύπου ότι ο κ. Αναστασιάδης ζητεί απαγόρευση κυκλοφορίας των βιβλίων μου Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ και ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ καθώς και αποζημιώσεις πέραν των δύο εκατομμυρίων ευρώ.
Πρόκειται για μια κίνηση αντιπερισπασμού λόγω της συνεχιζόμενης κατάθεσής μου ενώπιον της Αρχής Κατά της Διαφθοράς.
Υπενθυμίζω ότι η Αρχή Κατά της Διαφθοράς ιδρύθηκε από τον κ. Αναστασιάδη. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια την ταχεία διερεύνηση του περιεχομένου των βιβλίων μου και δημοσιοποίηση του πορίσματος.
Τα μέλη της Αρχής Κατά της Διαφθοράς διάβασαν το Κράτος Μαφία και έκριναν ότι υπάρχει υπόθεση προς διερεύνηση. Ο Πρόεδρος της Αρχής κ. Πογιατζής, τον οποίο διόρισε ο κ. Αναστασιάδης, δήλωσε ότι λόγω της σοβαρότητας των καταγγελιών η Αρχή αποφάσισε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες μιας ξένης προσωπικότητας εγνωσμένου κύρους. Ήδη έχω δώσει δύο καταθέσεις εννέα ωρών. Ο Πρόεδρος της Αρχής δήλωσε στη Βουλή ότι η υπόθεση αυτή εξελίσσεται σε «πολύ μεγάλη έρευνα».
Εν μέσω αυτής της διαδικασίας ο κ. Αναστασιάδης κινήθηκε νομικά εναντίον μου και διεκδικεί εξοντωτικές αποζημιώσεις. Πρόκειται για μια κίνηση πανικού και εκφοβισμού. 
Δεν θα υποκύψω στον ψυχολογικό εκβιασμό του κ. Αναστασιάδη. Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχίσω την κατάθεση μου ενώπιον των λειτουργών επιθεώρησης της Αρχής Κατά της Διαφθοράς. Θα συνεχίσω να καταθέτω την αλήθεια την οποία τεκμηριώνω με αδιάσειστα στοιχεία.
Αντιμετώπισα τον κ. Αναστασιάδη στο δημόσιο διάλογο, τον αντιμετωπίζω στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς, είμαι έτοιμος να τον αντιμετωπίσω και στα δικαστήρια εάν και όταν αυτή η υπόθεση εκδικαστεί.»

Ροή Ειδήσεων

Τι συνέβη ανάμεσα σε Χάαλαντ και Πεπ;

Απίστευτη αντίδραση από τον Χάαλαντ, όταν ο Γκουαρδιόλα αποφάσισε...

Δημοφιλή

Το τρελό όνειρο του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα, ευρωπαϊκό και ο… εφιάλτης!

Η άκρως συναρπαστική μέχρι και το τέλος της φετινή...

Είδωλο της Ρίβερ και πρόεδρος της  Ράσινγκ Ντε Μοντεβιδέο ο πρώην… ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ! (ΦΩΤΟΣ)

Κάποιος ρώτησε στα σόσιαλ μίντια που βρίσκεται και τι...

Μπαρτσελόνα: Το φιλικό με την Βραζιλία και μια βραδιά γεμάτη…αστέρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

28/04/1999: Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε την επέτειο 100 χρόνων από την...

Απευθύνει αγωνιώδη έκκληση στην Ελλάδα ο Αρχιεπίσκοπος στο πασχαλινό του μήνυμα…

Με μηνύματα για το Κυπριακό και τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στο νησί, αλλά και κάλεσμα προς την Ελλάδα, η πασχαλινή εγκύκλιος...

Κοντά σε συμφωνία η Χαμάς για ομήρους και εκεχειρία!

Η αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς έφτασε στο Κάιρο για συνομιλίες με αντικείμενο την πρόταση ανακωχής στη Λωρίδα της Γάζας, που συνδέεται με...

Τράκαραν, εγκατέλειψαν το όχημά τους και έγιναν καπνός…

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Πάφο με την εμπλκοκή δύο οχημάτων. Σύμφωνα με την αστυνομία δύο οχήματα συγκρούστηκαν γύρω στις 6.15 το πρωί...

Εξασθενεί το ισχυρό ρεύμα αέρα, έρχονται…πασχαλινές καταιγίδες και χαλάζι!

Το ισχυρό νοτιοδυτικό ρεύμα αέρα που επηρεάζει την περιοχή εξασθενεί, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία. Απόψε, σταδιακά αναμένεται ασταθής αέρια μάζα. Απόψε, αρχικά ο καιρός...

ΡΩΣΙΑ: «Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται σοβαρά για μια πιθανή σύγκρουση μαζί μας»

Η τετράμηνη στρατιωτική άσκηση του ΝΑΤΟ,, κοντά στα ρωσικά σύνορα, είναι απόδειξη ότι η Συμμαχία προετοιμάζεται για μια πιθανή σύγκρουση με την Ρωσία, δήλωσε...

Συγκίνηση και κατάνυξη κατά την τελετή αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα!

Με βαθιά συγκίνηση και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής του Αγίου Φωτός στην Ιερουσαλήμ, στον Ναό της Αναστάσεως. Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, λόγω του πολέμου...